New & Beloved gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij New & Beloved voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Over ons

Ik ben Nelleke 36 jaar en moeder van 2 prachtige dochters. Ruim 3 jaar geleden werd ik er steeds mee geconfronteerd dat we in Lelystad geen leuke en unieke kleding meer konden shoppen voor onze kinderen.
Ik hield er van om goed geadviseerd te worden in de aanschaf van de kleding, iemand die met mij mee keek (als was het soms gewoon voor de gezelligheid), die voor mij dat ene shirtje kon pakken wat goed op dat rokje past wat ik leuk vond. Bij mijn huidige werkgever hield mijn contract op en een uitdaging zag ik ontstaan! 
Trainingen en research en heel veel voorbereidingen volgden en wat vond ik de Kroonpassage een leuke lokatie! 

Het idee, de droom, mijn droom, MIJN PASSIE het ging werkelijkheid worden!

En nu is  new&beloved kinderkleding 
er al 3 jaar, een winkel waar (groot)ouders en kinderen zich thuis voelen, koffie altijd klaar staat. Service, gastvrijheid en passie voor kleding op nr.1 staan.Een leuk weet'je: de winkelnaam new&beloved is vernoemd naar mijn dochters Nova, 9 jaar en Mylène, 5 jaar. Nova betekend namelijk nieuw (new) en Mylène betekend geliefd (beloved).